Behandlingar

Akut Tandvård

En privata tandläkare eskilstuna, iklädd mask och handskar, undersöker en patients mun med tandverktyg i en orörd klinikmiljö.

Akut

Vänta inte

Värk, besvär eller en trasig tand är ingenting man ska vänta med. Värken kan förvärras och den trasiga tanden kan gå sönder ytterligare.

Vi kommer försöka erbjuda dig en akuttid så fort som möjligt, oftast redan samma dag eller dagen därpå. Gå in på kontakt för att få akut tandvård redan nu!

Orsaker

Tandvärk kan bero på flera olika orsaker, som ibland kan avhjälpas under ett snabbt besök, ibland krävs det dock flera återbesök. Men vi ser alltid till att avhjälpa dig med värken i första hand.

Värken kan ha sitt ursprung från en eller flera tänder, men det kan också vara från någon intilliggande vävnad eller struktur. För att säkert kunna ställa rätt diagnos krävs en undersökning. Tandvärk kan ju komma av flera olika anledningar. Det kan vara tandlossning, inflammerat runt en visdomstand, tandgnisslingkariessprickor, inflammerad pulpa för att nämna några olika exempel. Därför är det viktigt att tandläkaren gör en undersökning för att hitta roten till det onda!

Rulla till toppen